برای اینکه بتوانید یک زعفران خوش رنگ و معطر داشته باشید و به غذاهای خود رنگ و رویی خوشمزه و جذاب ببخشید باید از زعفران دم کرده استفاده کنید. این ادویه معمولا با جایگاهی که در آشپزخانههای ایرانی دارد برای خوش طعم و عطر کردن غذاها به خصوص در زمان مهمانیها استفاده میشود. بنابراین شما باید با انواع روشهای دم کردن زعفران آشنا شوید تا فرصت استفاده از این ادویهی خوش رنگ و بو را از دست ندهید.
روشهای مختلف دم کردن زعفران
نکات مهم در دم کردن زعفران
اگر تمام روشها را به درستی انجام دهید، زعفرانی با عطر و طعم بالایی به دست میآید؛ اما برای این کار باید نکاتی را در نظر بگیرید تا به نتیجه مطلوبی برسید. برخی از این نکات عبارتند از:
روشهای مختلف دم کردن زعفران
- زعفران دم کرده با آب جوش
- آسیاب کردن زعفران: اولین مرحله قبل از دم کردن آسیاب کردن زعغران است. در این مرحله ابتدا با خرد کردن رشتههای زعفران با استفاده از هاون سنتی یا آسیاب مدرن شروع کنید تا زعفران به یک پودر ریز تبدیل شود
- قرار دادن زعفران در ظرفی مناسب: حال زعفران آسیاب شده را در ظرف مخصوص دم کردن زعفران قرار داده و مقدار مناسبی آب جوش، بسته به مقدار ادویهی استفاده شده اضافه کنید.
- فرصت دادن برای دم کشیدن: بر روی ظرف حاوی زعفران و آب جوش را پوشانده و اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مانند آماده کردن چایهای گیاهی مختلف دم بکشد.
- زعفران دم کرده با برنج
نکات مهم در دم کردن زعفران
اگر تمام روشها را به درستی انجام دهید، زعفرانی با عطر و طعم بالایی به دست میآید؛ اما برای این کار باید نکاتی را در نظر بگیرید تا به نتیجه مطلوبی برسید. برخی از این نکات عبارتند از:
- چنانچه نمیتوانید زمان کافی برای روش صحیح دم کردن زعفران بگذارید احتیاجی به پودر کردن زعفران نخواهد بود.
- اگر در طول دم کردن زعفران به آن قند و شکر اضافه کنید، باعث میشود زعفران در زمان طولانیتری دم بکشد.
- اگر مدت زمان کمتری برای دم کشیدن زعفران نیاز دارید کافی است مانی که آب داغ اضافه میکنید، همزمان تعدادی یخ هم به ظرف اضافه کنید. این روش باعث میشود به زعفران شوک وارد شود و زعفران در مدتزمان کوتاهی دم بکشد.
- توجه داشته باشید که طرف مخصوص پودر کردن زعفران حتما به طور کامل خشک باشد. در غیر این صورت کارتان سخت میشود.
- یکشنبه ۱۸ شهریور ۰۳ ۱۱:۲۷
- ۱۳ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر