کلاس اسپیکینگ آیلتس چه اهمیتی دارد؟

در این بلاگ میخوایم درباره همه چیز بنویسیم

کلاس اسپیکینگ آیلتس چه اهمیتی دارد؟

به‌عن.ان فردی که در آزمون آیتلش شرکت کرده‌اید و یا اگر داوطلبی هستید که قصد شرکت در این آزمون را دارید، باید بدانید که چالش‌برانگیزترین قسمت این آزمون، بخش اسپیکینگ آن است. در برگزاری این بخش از آزمون، یک ممتحن روبروی شما نشسته و از شما سوال می‌کند. شما هم اگر نمره بالا می‌خواهید باید بدون استرس، با اعتماد به نفس و اطلاعات بالا، جوابی درخور و شایسته ارائه دهید. مدت زمان لازم برای آزمون اسپیکینگ آیتلس حدود 11 تا 14 دقیقه است. بنابراین اگر قصد دارید در آن موفق شوید، باید با محیط و سوالات آشنا باشید، به دانسته های خود مسلط بوده و بتوانید استرس خود را کنترل کنید. اگر نیاز دارید که این بخش‌ها و تکنیک‌ها را آموزش ببینید، می‌توانید کلاس اسپیکینگ آیلتس  را انتخاب کنید تا کاملا مسلط در آزمون شرکت کنید.

اهمیت شرکت در کلاس اسپیکینک آیلتس چیست؟

همین که شما بدانید با شرکت در کلاس اسپیکینگ آیتلس، هر بخش از آزمون، به طور کامل برای شما تشریح می‌شود، به اهمیت این دوره‌ها پی می‌برید. علاوه بر این چس از تمام شدن آموزش فضایی مانند آزمون برایتان در نظر می‌گیرند. مانند روز آزمون، استاد شبیه به ممتحن آزمون روبه­‌روی داوطلب قرار می‌گیرد و ضمن ایجاد شرایط آزمون، با استفاده از منابع معتبر، داوطلب را به چالش می­‌کشد. بعد از آن پس از پایان آزمون اسپیکینگ آزمایشی، پاسخ‌ها توسط استاد مورد بررسی قرار می‌گیرند و نقاط ضعف و قوت داوطلب یک به یک تصحیح می‌شود که شامل موارد زیر است:

  1. اگر به صورت احتمالی خطایی از داوطلب در پرداختن به موضوع سوال و ارائه جواب استاندارد برای هر سوال سر بزند، توسط اساتید تصحیح می‌شود.
  2. حتی اگر اشکالات گرامری و ساختاری داوطلب در حین صحبت کردن وجود داشته باشد، مورد اصلاح قرار می‌گیرد.
  3. تصحیح تلفظ‌های نادرست داوطلب بر اساس اصول آواشناسی از دیگر مواردی است که توسط استاد گوش‌زد خواهد شد.
  4. اساتید به داوطلب برای استفاده صحیح از لغات و همنشین‌های آنها کمک می‌کنند.
  5. داوطلب برای جلوگیری از من‌من کردن یا مکث‌های طولانی در حین صحبت کردن توسط استاد مورد آموزش قرار می‌گیرد.
  6. حفظ انسجام و پیوستگی کلام و بیان موثر ایده ها و نظرات حتما باید به داوطلب آموزش داده شوند.
  7. حتی تمرین استراتژیهای مکالمه و تداوم ارتباط کلامی جز این بررسی مکالمه می‌شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.